Sinä olet täällä

Manhattan Street Capitalin tietosuojakäytäntö

Ensisijaiset välilehdet

FundAthena, Inc., Delawaren yritys, joka toimii "Manhattan Street Capital" ("Manhattan Street Capital") kokoaa yhteen mahdolliset sijoittajat ja yritykset, jotka etsivät kasvupääomaa. Manhattan Street Capital on johtava online-varainkeräysalusta ( ”Alusta”), joka auttaa yrityksiä tekemään IPO: nsa ja hankkimaan pääomaa käyttämällä Direct Listat, Asetus A + ja Asetus D, Sääntö S, ja myös tehdä Alkuperäiset kolikonostokset (ICOs) jotka käyttävät Reg A +: ta tai Reg D: ää laillisina arvopapereina.

Riippumatta siitä, oletko mahdollinen sijoittaja, yritys, joka etsii pääomaa, casual-kävijä tai Platformin rekisteröity käyttäjä, Platformin käyttöä Manhattan Street Capitalin käyttöehdot, samoin kuin tämän tietosuojakäytännön ja muiden toimintaohjeiden, vähimmäispätevyyden ja varoituksen, jotka on lähetetty koko foorumille tai jotka esitetään sinulle henkilökohtaisesti Platformin käytön aikana (yhdessä ”Sopimus”).

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten Manhattan Street Capital kerää, käyttää, paljastaa, siirtää, tallentaa, säilyttää ja muuten käsittelee tietojasi.

Tiedot, joita keräämme

Manhattan Street Capital kerää ja tallentaa seuraavat henkilökohtaiset tiedot sinusta ja yrityksestänne, kun kirjaudut tiliin, lähetä meille sähköpostia sivuston kautta, rekisteröidy palveluun tai osta verkkopalvelun kautta tai tee sijoitusta Platformin kautta:

  • Foorumi tallentaa yhteystietoja, kuten nimiä, sähköpostiosoitetta ja postinumeroa, yksilöllisiä tunnisteita, kuten käyttäjänimeä, tilinumeroa, salasanaa, tietoja yrityksen oikeudellisesta ja taloudellisesta tilanteesta, ammatillinen elämäkerta, yrityksesi sosiaalisen median linkit, tiedot jonka olet antanut käyttäjäprofiilissasi.

  • Kuten useimmissa sivustoissa, foorumi voi automaattisesti kerätä tietoja tietokoneestasi, kuten IP-osoitteesta, selaintyypistä, viite- / poistumissivuista ja käyttöjärjestelmästä. Muut vierailijatietojoukot voidaan kerätä tai yhdistää yksilöllisesti käyttämällä kolmannen osapuolen verkkosivujen analytiikkapalveluja, kuten Googlen antamia. Näiden kolmansien osapuolien yksityisyyttä ja muita ehtoja sovelletaan.

  • Jos olet tekemässä kauppaa yrityksen kanssa, joka haluaa investoida foorumiin, Manhattan Street Capitalin, sen myyjien ja arvopapereiden liikkeeseenlaskijat voivat kerätä kolmannen osapuolen tietolähteistä tietoja laillisen noudattamisen, asianmukaisen huolellisuuden ja suorita kauppa.

  • Platform voi käyttää evästeitä esimerkiksi seurata asetuksia ja profiilitietoja. Evästeitä käytetään myös keräämään yleisiä käyttö- ja tilastotietoja, jotka eivät sisällä henkilötietoja. Platform käyttää ulkopuolisia osapuolia asettamaan evästeitä tietokoneellasi keräämällä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja ja keräämään yhteenlaskettuja tilastoja Platformin vierailijoista, mukaan lukien rajoituksetta Google-verkkopalvelut.

  • Platform tallentaa kaikki muut tiedot, jotka vapaaehtoisesti jakaa meille tai muille sivuillamme.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • Olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Manhattan Street Capital käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta, vuorovaikutukseen kanssasi, mukaan lukien yhteydenottoasi investointimahdollisuuksista, uutisista tai tulevista tapahtumista.
  • Maksujen käsittely. Käytämme maksu- tai maksu- ja maksutietoja maksujen käsittelyyn ja saatamme joutua jakamaan joitakin näistä tiedoista luotto- / maksukortin maksuprosessoreilla ja muilla kolmannen osapuolen toimesta.

  • Neuvoo sinua ja antavat pääsyn pääomaan. Jos yrityksesi hakee pääomaa, käytämme toimitettuja tietoja neuvomaan sinua ja joissakin tapauksissa enimeä yrityksesi tekemään crowdfunding-tarjontaa Platformilla tai osallistumaan TestTheWaters ™ / RegA + Audition ™ -ohjelmaan.

  • Auttamaan sinua. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi tukemaan, lähettämään sinulle palvelutietoja ja vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihin.

  • Hallinnoida tilisi.

  • Vastaa kysymyksiisi ja huoliin.

  • Noudattaa sovellettavaa lakia.

Miten voimme jakaa tietosi

Manhattan Street Capital jakaa henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa tämän Yksityisyydensuojakäytännön, Manhattan Street Capitalin käyttöehdot ja muualla Manhattan Street Capital -sivustolla.

  • Yrityksesi antamia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta, varainhankinnan tavoite, oikeudellinen ja taloudellinen asema, elämäkerrat, leirit ja tiivistelmät voidaan julkaista verkkosivustolla. (Tarvittaessa yhteystiedot ja elämäkerrat, suosittelemme, että annat vain yrityksen tiedot.)

  • Emme vuokraa tai myy henkilötietojasi muille.

  • Voimme antaa yrityksesi tietoja kumppaneillemme ja yhteistyökumppaneillemme markkinointitarkoituksiin.

  • Voimme antaa tilisi ja yritystietojasi yrityksille, jotka tarjoavat palveluja, jotka auttavat meitä liiketoimintaamme (kuten välittäjä-jälleenmyyjän valvonta, maksuprosessointi ja asiakaspalvelun tarjoaminen). Näillä yrityksillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi vain, jos nämä palvelut ovat tarpeen.

  • Voimme antaa henkilökohtaiset tietosi muille kolmansille osapuolille etukäteen annetulla suostumuksella.

  • Sivustomme tarjoaa julkisesti saatavilla olevia yhteisöfoorumeja. Sinun on oltava tietoinen siitä, että kaikki näillä alueilla annettavat tiedot voidaan katsoa, ​​lukea, kerätä ja käyttää muilta. Kaikki tiedot, jotka lähetät foorumin julkisiin tiloihin - kuten kommenttien lähettäminen blogissivulle - ovat yleisön saatavilla. Internetin luonteen ja tekniikan ansiosta voit edelleen olla käytettävissä myös sen jälkeen, kun olet poistanut tiedot julkisesta lähettämisestä.

  • Platformin käytön aikana Manhattan Street Capital ja sen tytäryhtiöt ja kumppanit voivat myös paljastaa henkilötietojasi:

  1. Sellaisten lakien mukaan, jotka noudattavat haastehakemusta, hallinnollista määräystä tai vastaavaa oikeudenkäyntiä.

  2. Kun uskomme vilpittömässä mielessä, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksien suojelemiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi, hallituksen pyyntöön vastaamiseksi tai Digital Millennium Copyright Actin tai muun immateriaalioikeuden vaatimusten mukaisesti.

  3. Varainhankintaan liittyvän tapahtuman asianmukaiseen huolellisuuteen liittyen.

  4. Jos Manhattan Street Capital osallistuu kaiken tai osan varojen sulautumisesta, hankkimisesta tai myynnistä, sinulta ilmoitetaan verkkosivustollamme sähköpostitse ja / tai huomattavasta ilmoituksesta kaikista omistusoikeuden muutoksista tai käyttötarkoituksista, sekä mahdolliset mahdolliset henkilökohtaiset tietosi.

Sinun valintasi ja asioita, joiden pitäisi olla tietoinen

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Kunnioitamme yksityisyytesi oikeuksia ja annamme sinulle pääsyn niihin henkilötietoihin, jotka olet antanut foorumin kautta.

  • Jos haluat käyttää tai muuttaa henkilötietojasi, jotka meillä on sinusta tai haluat pyytää, että poistat kaikki sinusta olevat tiedot, voit ottaa yhteyttä meihin alla olevassa osoitteessa. Meillä on pyynnöstä viitteitä, jotka on poistettu tai estetty tietokantaamme.
  • Tehdyt muutokset näkyvät aktiivisessa käyttäjätietokannassa heti tai kohtuullisen ajan kuluessa. Voimme säilyttää kaikki tiedot, jotka lähetät varmuuskopiointiin, arkistointiin, petosten ja väärinkäytösten estämiseen, analyysiin, laillisen velvoitteen täyttämiseen tai muutoin kohtuullisen uskovat, että meillä on perusteltu syy tähän.

  • Voit kieltäytyä jakamasta tiettyjä henkilötietoja meille; siinä tapauksessa emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle joitain tarjoamistamme palveluista.

tietojen säilyttämistä

Manhattan Street Capital ja sen yhteistyökumppanit säilyttävät tietosi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen, jos tarvitset palvelua ja kauemmin sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti. Jos haluat peruuttaa tilisi tai pyytää, ettemme enää käytä tietojasi tarjoamaan sinulle palveluja, ota meihin yhteyttä ContactUs@manhattanstreetcapital.com. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarvittaessa, jotta voimme noudattaa oikeudellisia velvoitteitamme, ratkaista riitoja ja panna täytäntöön sopimuksemme.

turvallisuus

Henkilökohtaisten tietojen turvallisuus on tärkeää Manhattan Street Capitalille. Seuraamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille lähetettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja sekä lähetyksen aikana että sen vastaanottamisen jälkeen. Mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen; emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Jos sinulla on kysyttävää sivuston turvallisuudesta, voit ottaa meihin yhteyttä. (ContactUs@manhattanstreetcapital.com)

Linkit muille sivustoille

Platform sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joiden tietosuojakäytännöt voivat poiketa Manhattan Street Capitalin käytännöistä. Jos lähetät henkilökohtaisia ​​tietoja mihinkään näistä sivustoista, tietojasi koskevat niiden tietosuojalausunnot. Kannustamme sinua lukemaan huolellisesti verkkosivustosi tietosuojalauseke ja käyttöehdot.

Henkilötiedot alaikäisistä ja lapsista

Manhattan Street Capital ei pyri keräämään tietoja lapsilta alle 13: n ja pyytää, että tällaiset henkilöt eivät käytä tätä sivustoa. Jos jokin lapsi antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, vanhempi tai huoltaja voi ilmoittaa meille ja tällaiset tiedot poistetaan kirjauksistamme.

Ilmoitus yksityisyydensuojan muutoksista

Manhattan Street Capital voi päivittää tätä tietosuojakäytäntöä vastaamaan tietojen käytäntöjen muutoksia. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia, ilmoitamme sinulle sähköpostilla (lähetetään tilillesi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoittamalla siitä Platform-palvelussa ennen muutoksen voimaantuloa. Kehotamme sinua tarkistamaan tätä sivua säännöllisesti, vaikka et ole saanut ilmoitusta aineellisista muutoksista, jotta saisit tietää uusimmat tiedot Manhattan Street Capitalin tietosuojakäytännöistä. Jos milloin tahansa et halua sitoutua tähän tietosuojakäytäntöön tai sopimukseen, sinun on poistuttava Platformista välittömästi.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä näistä termeistä tai muista kysymyksistä, pääset osoitteeseen: ContactUs@manhattanstreetcapital.com